info@jagootex.nl 055-3781480

Bedrijfskleding huren, wat komt hierbij kijken?

Het verzorgen van bedrijfskleding binnen een bedrijf is een tijdrovend en kostbaar proces. De aanschaf hiervan is slechts het begin, waarbij direct ook belangrijke keuzes moeten worden gemaakt voor de toekomst. Wij kunnen hierbij helpen door het gehele proces over te nemen. Zo helpen en adviseren wij u over de benodigde bedrijfskleding om vervolgens het wasproces geheel voor u te verzorgen. Bij het huren van kunt u automatisch rekenen op het wassen, reinigen, repareren, controleren, vervangen en beheren de voorraad van de bedrijfskleding. Kortom, een bedrijfskleding huren is daarom erg praktisch. En dat doen wij in het bijzonder tegen een vaste prijs per kledingstuk.

 

Voordelen:

 Landelijke dekking
 Pas-service
 Onderhoud
 Inzichtelijk
 Eerlijk en vast tarief
Milieuvriendelijk

Wat kunt u verwachten?

Inventarisatie, welke bedrijfskleding past bij u?

Werkkleding voor iedere branche
Voor elke branche is er werkkleding die bijdraagt aan de veiligheid van uw medewerkers en aan de uitstraling van uw bedrijf. Van de sector food tot industrie: wij adviseren u graag vrijblijvend op het gebied van de processen met betrekking tot het kledingpakket. 

Veiligheidseisen
Het kan voorkomen dat uw kleding aan branchevoorschriften of veiligheidseisen moet voldoen. Het vinden van de juiste werkkleding is een aparte tak van sport. Wij zijn trotse dealer van diverse merken en zodoende kunnen wij u altijd voorzien in de juiste workwear.

En verder?
Naast de werkkleding kunnen andere producten van ons bijdragen aan een hygiënische- en veilige werkomgeving. Kortom, van poetsdoeken tot haarnetjes: wij kunnen het voor u verzorgen.

Pas-service, altijd de juiste maat.

Passen en meten is zeker weten
Wij verzorgen het aanpassen en aanmeten van de gekozen werkkleding bij u op locatie. Hierna weet u zeker dat de medewerkers zich lekker voelen in de kleding en genieten van voldoende bewegingsvrijheid.

Op maat maken
Wij kunnen kleding altijd op maat maken, zodat iedere medewerken een outfit heeft waarin hij of zij zich lekker voelt. Kortom, een standaardmaat is niet altijd de perfecte maat.

Bedrijfskleding maken, werkkleding in uw eigen huisstijl.

Uitstraling en ontwerp
Bedrijfskleding in uw eigen huisstijl draagt al met al bij aan een representatieve- en professionele uitstraling. Daarom kiest u uw eigen kleuren en kunt u besluiten om de kleding te laten voorzien van uw bedrijfslogo. Daarnaast is het mogelijk om unieke bedrijfskleding te laten maken.

Accessoires
Zijn er nog andere zaken die de werkomgeving bij uw bedrijf bevorderen? Bijvoorbeeld een schoonloopmat in de showroom of poetsdoeken voor de monteurs? Al deze producten kunnen wij direct in het pakket meenemen, maar kunnen bovendien ook later meegenomen worden.

 

Oplossingen, van waszak tot container.

Verpakkingen
Kleding kan op verschillende manieren verpakt worden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende afdelingen of zelfs per medewerker de kleding los te verpakken. Daarnaast is het mogelijk om de kleding in te sealen of vacuüm te verpakken.

Aan- en inlevertoepassingen
Wij maken gebruik van diverse mogelijkheden om de was in te zamelen en uit te leveren. Dit kan bijvoorbeeld per waszak of gesorteerd in een container.

 

Volledige service
Tijdens de samenwerking proberen wij u zo veel mogelijk te ontlasten. Daarnaast is het transport in eigen handen. Zo maken onze distributie en systemen ons intussen werk inzichtelijk voor u als klant. Dezelfde vaste contactpersonen denken vervolgens in oplossingen met u mee.


 Het reinigingsproces

  1. Ingeleverde kleding wordt ingescand.
  2. Vuile kleding wordt per klant op kwaliteit gewassen.
  3. Vervolgens wordt de schone kleding per klant op kwaliteit gedroogd.
  4. Waarna de gedroogde kleding wordt nagekeken op mutaties en reparaties.
  5. De kleding is gecheckt en wordt opgevouwen.
  6. Gereinigde kleding wordt gesorteerd op naam, maat, afdeling of kastvak.
  7. Kleding wordt uitgescand en daarna verzendklaar gemaakt en vervolgens afgeleverd bij u op locatie.

Voorraadbeheer
Om zo snel en adequaat mogelijk in te springen op veranderingen binnen uw bedrijf nemen wij indien nodig het voorraadbeheer van de werkkleding voor onze rekening. Op het moment dat er een nieuwe medewerker in dienst treedt of er een kledingpakket aan vervanging toe is het slechts een kwestie van doorgeven en vervolgens regelen wij de rest!

Controle
Alle bedrijfskleding wordt voorzien van een unieke barcode. Zo maken onze systemen het gehele traject transparant en kunt u de kledingpakketten ten alle tijden controleren.

We helpen u graag verder!

 

Op werkdagen streven wij ernaar om binnen 24 uur contact op te nemen.

Persoonlijk, flexibel en betrouwbaar, al meer dan 40 jaar lang!

     Dealer van diverse toonaangevende merken.

     Vaste contactpersonen.

     Eigen distributie in heel Nederland.