info@jagootex.nl 055-3781480

De partner als het gaat om bedrijfskleding!

Welkom bij JaGooTex Bedrijfskleding Wasserij. Al meer dan 40 jaar zetten wij ons dagelijks in voor meer dan 80 bedrijven verspreid door het hele land door hen te voorzien in passende bedrijfskleding. Vaste contactpersonen denken met u mee en wij werken met korte lijnen waardoor wij in staat snel in te springen op veranderingen.

Kortom, of het nu gaat om de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding, het huren of het wassen hiervan, wij zetten ons in om onze klanten zoveel mogelijk te ontlasten!

Persoonlijk contact?

  DeBedrijfskledingwasserij.nl is een initiatief van JaGooTex en daarmee onderdeel van De Merel B.V. Textielverzorgende bedrijven.

   1974: Oprichting ‘de Merel’ in Hoenderloo
   1978: Bouw nieuw bedrijfspand
   1987: Overname ‘Wasserij van Popta’
   1993: Uitbreiding bedrijfspand
   2003: Verhuizing naar Apeldoorn
   2009: Overname Stomerij Mondial Express
   2011: Oprichting JaGooTex

  In 2011 wordt JaGooTex Bedrijfskleding Wasserij opgericht om een splitsing in de activiteiten mogelijk te maken en daarmee de kwaliteit van de bedrijfsvoering te verbeteren. Vanaf dit moment worden de industriële klanten behandeld door JaGooTex en blijven de horeca-, instellingen- en particuliere klanten door de Merel behandeld worden.

   Volledige service
  Tijdens de samenwerking geniet u van een volledige service. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op het ontzorgen van de klant. Daarnaast bieden onze systemen onze klanten inzicht hierin. Kortom, maak kennis met onze volledige service.

   Vaste contactpersonen
  Zowel voorafgaand als tijdens een onze samenwerking denken vaste contactpersonen met u mee. Wij hebben rechtstreeks contact en werken met korte lijnen waardoor onze klanten altijd snel geholpen worden.

   Maatwerk
  Elk bedrijf is uniek. Onze aanpak ook. Daarom zijn wij benieuwd naar uw wensen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

   Veilig en hygiënisch
  Onze producten, machines, medewerkers en werkwijze dragen bij aan een hygiënische- en veilige werkomgeving voor onze klanten.

   Voordelig
  Wij werken met transparante, vaste en eerlijke tarieven. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan.